Akter för scen


DràGóN 
En mäktig, fartfylld och fantasyinspirerad eldshow som passar alla! 

 

CYR WHEEL

Cyr wheel, cirkuskonsten som sprider sig som en löpeld runt hela världen. Snabb, explosiv med oerhörd elegans.

Enkelheten tillsammans med artistens skicklighet ger en upplevelse utöver det vanliga.

Jakkin Wiss är vår artist inom denna konstform. Han har uppträtt med Cyr på stora event som Mary Kay 50års-jubileum i Scandinavium, Kyäni Jubileum på svenska mässan, och många fler.

Scenkrav: 6X6 Meter, Dansmatta och jämnt underlagGERMAN WHEEL

Om du letar efter något spektakulärt för din stora scen så behöver du inte leta längre. German Wheel är väldigt ovanligt i Sverige, och just nu finns det bara en enda artist som uppträder med det! Han har synts på stora galor, Nobelfesten, Scandinavium, Cirkus i Stockholm och på Talang! För att inte tala om turneer utomlands, bland annat i Indien.

Låt dina gäster förundras och skrämmas av hur artisten skickligt snurrar runt i, utanför och genom detta monsterhjul! Helt fritt på scenen!

Scenkrav: 9X6 meter, jämnt underlag, dansmatta. 4 meter takhöjd


FRISTÅENDE STEGE

En cirkusklassiker här i modern tappning! Superbalans, komedi, jonglering och en hel del action!

Låt dina gäster förundras av artisten som utan stöd kan klättra upp på och balansera längst upp på något så vanligt som en stege!

Vår artist heter Anton Franzon och han har turnerat runt med sin stege i flera stora produktioner!

Scenkrav: Jämnt underlag, går att uppträda med på gräs om marken är hård. Takhöjd 4 meter.

 
 
 
 

KONTAKTJONGLERING

Kontaktjongleringen utvecklades av pionjären inom jonglering, Michael Moshen och har använts flitigt i många stora filmpproduktioner. Bland annat i händer på David Bowie i ”Labyrinth”. Graciöst, vackert och magiskt på alla sätt och vis, och den respektingivande kontrollen är ett helt kapitel för sig.

Vår kontaktjonglör Jakkin Wiss har uppträtt med denna form på de största scenerna i Sverige likväl som utomlands. Kontaktjongleringen kan framföras på olika sätt, som tex med en stor metallkula, glaskulor eller som en del i en jongleringsakt. Inom kontaktjonglering finns också isolationstekniker som gör att kulan ser ut att flyta fritt i luften.


DUOAKROBATIK

Styrka, balans, sexighet och smidighet. Duoakrobatik har utförts i alla tider sedan folk orkade lyfta varandra. Men på scenen blir det ren magi!


JUGGLING CUBE

Kub, eller juggling cube/spinning cube. Kärt barn har många namn! Funkar exceptionellt bra ungefär överallt! Kräver inte så stor scenyta, men fyller upp luften bättre än någonting annat.

Vi har uppträtt med våra kuber på stora invigningar, fotbollsmatcher, arenashower och en hel del andra ställen. Ovanligt och ett riktigt häftigt sätt att få publiken att haja till!


GLOWMEN

En helt unik duoakt med juggling cubes i UV ljus! Roligt, galet, tufft och tar plats!


MAGI

Magi, mentalism och fakirism är alla, var och en för sig eller ihop, en underbar publikfriare! Vi använder frekvent magi inom våra föreställningar och ute på event som minglande trollkonstnärer.


BUCKETEERS

Som de enda i världen kan vi presentera BUCKETEERS! Galen och humoristisk jonglering och manipulation med helt vanliga hinkar.

Tjugotre stycken för att vara mer exakt!